...

...

...

...

 

 

 

Aan de Avondvierdaagse deelnemende scholen zijn onder andere:

 

 

 

 

 

 

 

 

De Organisatie van de Avondvierdaagse van Oostzaan werkt als PRC onder de auspiciën van de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB).

 

 

 

 

Inschrijven voor de Avondvierdaagse van Oostzaan en Omstreken van 2019.

 

Dit jaar maken we gebruik van het inschrijfsysteem voor de Avondvierdaagse van de wandelbond SGWB, hierdoor kunnen wij aan de AVG (privacy) wetgeving voldoen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens en kunt u de inschrijving via iDeal betalen waardoor een machtiging om uw bankgegevens te gebruiken niet nodig is.

 

Door op onderstaande blauwe knop te klikken komt u op onze website bij de wandelbond waar u zich kunt inschrijven voor de Avondvierdaagse van Oostzaan en Omstreken van 2019.

 

De kosten voor deelname aan de Avondvierdaagse van Oostzaan bedragen € 5,50 bij inschrijving via de website, bij inschrijven wanneer de inschrijfperiode via de website gesloten is bedragen € 7,50 te voldoen op de eerste dag van de Avondvierdaagse.

 

Wannneer u heeft ingeschreven ontvangt u in de week voor de Avondvierdaagse een mail met de benodigde informatie zoals de aanmeld- en starttijden.

 

   Ook dit jaar weer veel wandelplezier! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Avondvierdaagse van Oostzaan en omstreken wordt mede mogelijk gemaakt door: